Over itruelyme

Ik vertel je graag iets meer over mijn blog, waar deze voor staat en wat mijn doel is van deze website. Het begon allemaal in oktober 2012, ik raakte in contact met het online bloggen en sindsdien ben ik verkocht.

Er is een enorm grote liefde ontstaan voor alles wat ik met deze blog kan bereiken. Het is voor mij een online dagboek, waar ik mijn passie voor beauty deel. Waar ik mijn verhaal over je goed voelen bij fashion en mode kan vertellen. Ik je tips kan geven op het gebied van lifestyle en een groot gedeelte gaat over inner beauty. Iets wat bij mij een grote rol speelt.

Waarom itruelyme?
Een blog heeft een naam nodig, het moet niet zomaar iets zijn, er moest voor mij een verhaal achter zitten. Dat is zeker gelukt als ik terug kijk naar deze naam. Ik wilde iets wat niet specifiek voor beauty zou staan, maar voor meer dan alleen dat. Het moest bij mij passen, want toen ik begon met deze blog wist ik nog niet zoveel van beauty af als tot op de dag van vandaag.
I: I staat voor ik, het moest bij mij passen. Zonder mezelf in een bepaald hokje te stoppen, want voor de mensen die mij persoonlijk kennen.. die weten dat ik totaal niet in een hokje te stoppen ben.
True: Het moet voor mij echt zijn, een klein beetje het deel van het persoonlijke dagboekje. Ik wil alles kunnen delen op het internet waar ik me prettig bij voel. Met het gevoel dat het echt een stukje van mijzelf is.
Ly: Staat voor love yourself, het gedeelte inner beauty wat voor mij erg belangrijk is. Jezelf waarderen is belangrijk, vertrouwen en gewoon jezelf zijn. Dat is voor mij zo enorm belangrijk, daarom wil ik dat zoveel mogelijk wil laten terugkomen. In tips of kleine stukjes tekst die betrekking hebben tot mijn eigen gevoel.
Me: Ook wel me, myself, and I. Ik ben het gezicht van deze website en wil later dan ook graag terugkijken op alles wat ik bereikt heb met deze website. De manier waarop ik gegroeid ben als persoon, me heb mogen ontwikkelen via deze online weg en alle mooie momenten die ik al heb en nog mag mee maken op www.itruelyme.nl.

Mijn motto: Being beautiful in my own way ♥!

Zakelijk adverteren
www.itruelyme.nl is een plek op het internet wat geheel door mij gehost wordt. Alles wat hier op komt te staan is 100% eerlijk en zal altijd bij mij passen. Er zijn mogelijkheden voor een samenwerking in de vorm van een: advertorial, gast artikel, review of winactie. Mocht u hiervoor geïnteresseerd zijn of heeft u andere suggesties bekijk dan mijn contactpagina.
Voor verdere vragen over mij of over mijn blog kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen via de e-mail: info@itruelyme.nl

0 Comments:

Een reactie posten