donderdag 7 februari 2019

Welkom lieve Milan, onze zoon is geboren!

Welkom lieve Milan. Op 29 januari 2019 om 23:39 is onze zoon geboren. Na een zwangerschap van 41+3 weken was het dan eindelijk zover. We mochten lang op jouw komst wachten maar wat een bijzonder moment was dat. Liefde op het eerste gezicht. Na een "fijne" bevalling even een kleine update over hoe het met ons gaat.

Een uitgebreid bevallingsverhaal wil ik nog schrijven maar de bevalling is vrij snel gegaan, na ongeveer 13 uur was meneer er dan eindelijk. Wat een bijzondere ervaring is dat een bevalling, ik heb bewondering voor alle vrouwen die dat mogen meemaken op ieder zijn eigen manier. Ik had niet verwacht dat ik het zou kunnen.

Milan is na 20 minuten persen toch nog op de valreep op 29 januari geboren, dat vond ik een hele mooie datum dus heb er heel hard voor gewerkt. Op verbazing van het ziekenhuispersoneel en Dylan. Wat een oerkracht komt daarbij kijken zeg. Milan woog bij zijn geboorte 3640 gram en was 51 cm lang. Na ongeveer 3,5 uur mochten we samen met onze kraamverzorgster al naar huis vanuit het ziekenhuis.

Mijn wens was een thuisbevalling maar door omstandigheden hebben we last minute toch gekozen voor het ziekenhuis. Dit zal ik nog wel vertellen in mijn bevallingsverhaal.

Het is al een week geleden dat Milan geboren werd en ik moet bekennen de tijd vliegt voorbij. Daarom het bericht van zijn geboorte wat later dan gepland. Elke keer als ik de laptop erbij wilde pakken tijdens de kraamweek kwam er wel wat tussen. Ons herstel gaat goed en ik voel me al wat beter dan de afgelopen week.

Binnenkort volgt ons bevallingsverhaal.

Liefs, Kirsten

7 Comments:

 1. Anita te Gussinklo7 februari 2019 om 22:39

  Gefeliciteerd met Milan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nogmaals gefeliciteerd <3

  En erg herkenbaar wat je zegt over hoe snel de tijd gaat... Hier kwam er ook telkens wat tussen als ik mijn bevallingsverhaal wilde opschrijven. Of Elena werd wakker, of er kwam iemand binnen, et cetera.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja idd! Het is dan best lastig om de tijd te vinden voor andere dingen. Inmiddels hebben we hier alles wel beetje onder controle. Apart hoe snel je daar dan weer aan gewend bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Kirsten en Dylan! Zo ontzettend leuk om dit artikel te lezen. Geniet er van samen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd met jullie zoon! :)

  BeantwoordenVerwijderen