woensdag 14 oktober 2015

Afvallen - derde maand

Wat gaat de tijd toch snel zeg, alweer een maand voorbij wat betekende wat ik weer mocht wegen en een progress foto kon maken. Ik vertel je kort hoe de afgelopen maand ging en hoeveel ik nu kwijt ben, lees je mee? Ik geef je een korte update!


Afvallen door middel van een ander eetpatroon


Ik vind het nog steeds raar om te vertellen dat ik mijn gewichtsverlies te danken heb aan het aanpassen van mijn eetpatroon. Veel meiden om me heen hoor ik zeggen dat ze naar de sportschool gaan maar dat er niet bepaald veel verandert, dat is eigenlijk best wel zonde als ik bekijk dat ik absoluut niet sport, op de fittest van gister op school na dan.Voeding heeft in ieder geval zo'n grote impact op mijn lichaam en gewicht dat ik met trots kan vertellen dat ik inmiddels 7,2 kilo kwijt ben. Elke twee weken probeer ik te wegen, meestal op zaterdag. De eerste twee weken van deze maand verloor ik 600 gram, niet denderend veel en het tweede deel van de maand verloor ik 1,2 kg wat dan wel weer super goed is.


Doel komt steeds dichterbij


Het is echt onwerkelijk maar mijn doel komt eigenlijk echt steeds dichterbij. Mijn doel is/was -10kg, dit wil ik ook uiteraard nog steeds proberen maar ik ben wel heel erg benieuwd tot hoever ik kan gaan met dit dieet/eetpatroon. Ik ben in ieder geval echt wel trots op mezelf dat dit me al gelukt is, dat had ik al die maanden geleden echt niet verwacht! Op naar de volgende maand.

Heb jij nog een vraag over mijn dieet? Stel ze me dan gerust! 


0 Comments:

Een reactie posten