woensdag 6 april 2016

iPhone accessoires van iPhone2day.nl

Je mobiel is een van de accessoires die je altijd bij je hebt (ik in ieder geval wel). Je hebt voor elk merk weer verschillende hoesjes en je kan ze zelfs helemaal naar je eigen stijl aanpassen. Voor mijn nieuwe iPhone ben ik ook telkens opzoek naar een nieuw hoesje en ik kan er geen genoeg van krijgen. Online vond ik de webshop iPhone2day.nl die super leuke iPhone hoesjes heeft, de leukste heb ik voor je op een rijtje gezet.

Op de een of andere manier word ik altijd zo blij van al die mooie telefoonhoesjes. Nu met mijn nieuwe iPhone 5 kan ik ook geen genoeg krijgen van het rondstruinen op internet om maar weer de mooiste hoesjes te bekijken. De bovenste 3 iPhone hoesjes vind ik zelf heel erg mooi en ga uiteraard standaard voor een roze hoesje.

Naast de hoesjes die ze voor mijn iPhone hebben, heeft de webshop van iPhone2day ook nog iPhone 6 hoesjes en iPhone SE hoesjes. De keuze is ontzettend groot en voor elke smaak zit er dan ook zeker wel wat bij, aangezien een hoesje wel heel belangrijk is voor je telefoon.


Ik bescherm mijn telefoon meestal extra goed door zowel een hoesje als een bescherm folie te gebruiken. Het idee dat mijn telefoon beschadigd raakt vind ik niet zo prettig. Ik kies daarom graag voor de juiste bescherming die er ook nog super leuk uitziet want het oog wil natuurlijk ook wat.

De webshop heeft ook allerlei andere accessoires voor de iPhone zoals screen  protectors, sport accessoires, kabels en andere benodigdheden die je kan gebruiken voor je telefoon. Super leuk voor jezelf of misschien als je nog een cadeautje zoekt voor iemand anders. Dat zijn altijd van die cadeau's die altijd wel van pas komen en je hebt er dingen voor zowel mannen als vrouwen. Zeker de moeite waard om eens de webshop te bezoeken dus!


Ben jij ook zo gek op accessoires en hoesjes voor je telefoon?


Dit artikel is geschreven als samenwerking.

0 Comments:

Een reactie posten