maandag 11 april 2016

3x de leukste moederdag cadeautips

Moederdag, misschien dat je het niet helemaal ligt omdat het allemaal wat commercieel is aangelegd. Maar toch vind ik het wel heel leuk om mijn moeder even extra in de watten te leggen, ondanks dat het misschien wel elke dag gedaan kan worden. Ik zette 3x de leukste moederdag cadeautips voor je op een rijtje voor nog net wat extra inspiratie. Kijk je mee naar deze cadeautips?8 mei 2016 is het weer zover, moederdag! Wat moet je nou toch eens voor je lieve mams halen zal je je wel afvragen? Een bosbloemen, dat douchesetje voor in bad .. of misschien een keer iets geheel anders? Het zijn altijd van die dagen die we vieren maar op een gegeven moment heb je alles al wel gegeven voor je gevoel. Het is ook wel lastig om iets origineels te bedenken hoor, daarom help ik je misschien een handje.

Laat iets dierbaars vastleggen
Een fotoshoot met het gezin, dit kan je misschien leuk geven als cadeau zodat zijzelf ook op de foto staat maar het is ook heel gaaf om het als verrassing te doen en juist een hele mooie foto te laten maken van de mensen die voor haar het meest dierbaar zijn. Zelf vind ik dat we te veel met onze mobiel foto's maken en daar gaat het speciale van een mooie foto toch wel een beetje vanaf. Daarom is het juist leuk om er iets bijzonders van te maken, speciaal voor moederdag.

Geef het op een speciale manier cadeau
Mocht je toch gaan voor de fotoshoot dan is een afgedrukte foto helemaal geweldig natuurlijk. Deze kan je bijvoorbeeld laten inlijsten, afdrukken op canvas of er misschien wel een gave poster van laten maken. Er zijn zoveel mogelijkheden om een mooi moment vast te leggen. Het gemakkelijke is ook dat je dat tegenwoordig heel snel online kan doen, je upload de foto die je via een fotoshoot meestal ook digitaal kan krijgen en je kan zo zelf bestellen wat voor soort cadeau je wilt maken met je foto. Daarbij is het een origineel cadeau en dat heeft ze vast nog niet eerder gehad voor moederdag.Een verwen momentje voor haar
Hoe toepasselijk, ik weet als geen ander met de opleiding schoonheidsspecialiste hoe geweldig het is om een behandeling te geven maar ook gewoon om cadeau te krijgen. Iemand kan in de behandelstoel helemaal tot rust komen, een momentje voor jezelf. Omdat je moeder al zoveel voor je doet in het dagelijks leven mag ze ook wel even genieten toch? Geef haar bijvoorbeeld een cadeaubon voor de plaatselijke schoonheidsspecialiste of een spa cadeau.


Ik weet nog niet helemaal zeker wat ik mijn moeder cadeau ga doen (stiekem omdat ze misschien zelf wel meeleest met dit artikel). Maar ik weet zeker dat ze deze cadeautips zeker zal waarderen, het gaat immers om het gebaar en niet om alles eromheen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd of jullie al iets origineels bedacht hebben voor moederdag, misschien heb je nog wel wat aan mijn tips voor een moederdagcadeau gehad.


Heb jij al bedacht wat je gaat geven met moederdag?Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking.

0 Comments:

Een reactie posten