vrijdag 4 november 2016

Webprint een foto op canvas laten printen

webprintcanvas2

Als je een mooie foto hebt van iemand die je lief hebt wil je deze natuurlijk graag op een mooie manier bewaren. Laatst hadden we een fotoshoot samen en daar kwamen prachtige foto's uit (al zeg ik het zelf). Als cadeautje heb ik bij Webprint een foto op canvas laten printen.

Je foto´s digitaal bewaren is altijd handig, dan heb je ze altijd bij de hand. Maar het is ook heel mooi om je foto´s bijvoorbeeld in de kamer te zetten in een mooi lijstje of als canvas als wanddecoratie. De foto die wij hebben laten printen op canvas heeft een formaat van 40 x 60 cm.

Via Webprint kan je heel gemakkelijk online je producten bestellen. Zo bestelde ik deze foto gewoon via mijn iPhone. De website heeft een gemakkelijk programma waardoor je dit via je pc, smartphone of tablet gemakkelijk kan bestellen. Dit was ideaal helemaal als je even tussendoor een cadeautje wilt bestellen.

De foto ziet er goed uit, hij is mooi afgewerkt en kwam ook goed beschermt binnen zodat hij niet beschadigd kon raken bij de post. Ik ben erg tevreden over hoe de foto eruit is gekomen, de kleuren zijn mooi en ik vind het heel gaaf om te zien hoe mooi een foto eigenlijk kan zijn als je hem op een speciale manier laat printen. Deze foto op canvas kostte €36,95 voor een formaat van 40 x 60, het verschilt natuurlijk per formaat hoeveel het kost.

Het is een super leuk cadeautje om iemand te geven. Zo heb je een mooie foto aan de muur waar je elke dag weer van kan genieten. Ik weet zeker dat ik meerdere foto's van ons ga laten printen voor aan de muur.

0 Comments:

Een reactie posten