maandag 16 januari 2017

Online shoppen voor onze uitzet

Het sparen voor je uitzet, iets wat misschien niet bij iedereen vanzelfsprekend is. Ik weet nog wel dat ik daar voorheen eigenlijk helemaal niet mee bezig was. Tot afgelopen jaar, wat begon met het sparen van zegeltjes bij verschillende supermarkten is uitgegroeid tot een heel lijstje met spullen die ik graag voor onze uitzet wil hebben. Van actiefolders tot apps en websites, er zijn verschillende manieren om je uitzet bij elkaar te verzamelen.

Het sparen van zegels heeft ons al enorm geholpen bij het sparen voor je uitzet. Zo heb ik al de nodige bakjes en een pannenset. Daarnaast zijn er veel websites die ik af struin om aanbiedingen te scoren.

Online shoppen voor onze uitzet
Omdat we het allebei eigenlijk behoorlijk druk hebben met school en werk, is er meestal niet veel tijd om uitgebreid te gaan shoppen. Ik moet daarom ook wel eerlijk bekennen dat ik vaak  toch wel rond struin op het internet. Dat vind ik wel zo handig omdat je gelijk allerlei dingen met elkaar kan vergelijken en verlanglijstjes kan maken.

OO Shopping
Zo kwam ik ook terecht bij OO Shopping toen ik aan het kijken was voor alle spullen die ik nog voor onze uitzet wil hebben. OO Shopping is een online winkelcentrum verdeeld in verschillende categorie├źn. Zo staat er op het lijstje nog verschillende keukenspullen, borden, messen, spullen om te mee te bakken etc.

Het gevaar van online shoppen is dat het soms mis kan gaan tijdens het bestellen. Zo gebeurt het wel eens dat een bestelling niet aankomt of dat er iets mis gaat met de betaling. Om dit soort situaties te voor komen kan je gebruik maken van de OO Shopping koopgarantie. Daardoor is het mogelijk een deel van je aankoop bedrag terug krijgen tot een bedrag van €250. Super fijn mocht het wel een keer misgaan, waar we natuurlijk niet vanuit gaan maar toch.

Tip voor het sparen
Wist je dat als je gaat beginnen met het sparen voor een uitzet, je het beste een langere tijd ervoor uit kan trekken. Dit zal namelijk kosten besparen! Je kan zo verschillende spullen met elkaar vergelijken en gericht zoeken naar aanbiedingen. Door middel van verschillende websites zoals OO Shopping en andere websites, reclame folders en apps heb je een overzicht.

Ik hoop dat deze tip nog van pas komt als jij ook nog moet beginnen aan een nieuwe uitzet. Voor mij is het wel duidelijk, ik heb weer last van een nieuwe shop verslaving.. oeps! Ik hoop dat OO Shopping en mijn tip voor het sparen je nog gaat helpen.

Hoe hebben jullie dat gedaan met de uitzet? Ik ben benieuwd!

0 Comments:

Een reactie posten