zaterdag 28 januari 2017

Fotobehang voor een unieke kamer make-over

Het inrichten van een kamer is best lastig. Voor welke stijl ga je? Welke kleuren passen mooi bij elkaar en wil je het juist simpel houden of ga je juist voor een spannend interieur? Er komt vrij veel bij kijken. Stiekem ben ik al volop bezig met het oriënteren, wij willen graag het huis uit en daar komt heel wat bij kijken. De zoektocht naar kamer ideeën is begonnen. Kende je fotobehang al?

Iets unieks op de muur
Er zijn veel verschillende opties als het aankomt op muurbekleding. Je kan gaan voor een likje verf in een kleur naar keuze en behang is ook nog een optie. Daarbij zijn nog verschillende printjes en kleuren mogelijk. Van fotobehang had ik nog niet eerder gehoord tot ik op de website van PIXERS terecht kwam.

Er ging een hele nieuwe wereld voor ons open wat betreft het inrichten en vormgeven van een kamer. Fotobehang is een soort behang wat heel persoonlijk gemaakt kan worden door een eigen foto te gebruiken of juist te kiezen voor een van de bestaande foto’s uit een groot assortiment aan afbeeldingen.

Eye catcher
Wat ik zelf zo mooi aan fotobehang is dat je zo een mooie eye catcher kan creëren in een kamer. Een prachtige foto op de muur trekt de aandacht en daarnaast kan je het interieur mooi rustig houden. Voor ons is het fotobehang wel op het lijstje gekomen om te overwegen voor als we het huis uit gaan en op ons zelf gaan wonen.

Het leuke aan de website is dat je een keuze kan maken uit je eigen foto of een afbeelding van de website. Daarbij hebben ze verschillende virtual kamers waar je de afbeelding kan bekijken zodat je weet hoe het eruit komt te zien, daarnaast kan je gelijk je eigen kamer uploaden. Dat is wel zo gemakkelijk!

Stijl combineren
Voor ons is het inrichten van een kamer geheel nieuw, op onze slaapkamers natuurlijk na. Het zal dus wel lastig worden om een heel huis in te gaan richten. Gelukkig hebben we nog even de tijd om nog meer inspiratie op te doen. Een stijl combineren is altijd wel lastig. We hebben een stijl die vrij veel overeen komt. Het lijkt me wel erg mooi om zwart, wit en grijstinten te kunnen combineren met een mooie foto aan de muur. Wie weet hebben wij later ook fotobehang aan de muur! Voor wie het nog niet kende, het is zeker een aanrader om eens te bekijken.

Kende jij fotobehang al? Ik vind het zelf wel echt super gaaf.

0 Comments:

Een reactie posten