vrijdag 20 juli 2018

Dit staat er op mijn mommy to be wishlist #1

Wegdromen bij alle babyartikelen die er te krijgen zijn, dat kan ik wel voor uren doen. Pinterest hier, folders daar. "Oh kijk dit is te schattig" zeg ik dan tegen Dylan. Waarop ik een antwoord krijg dat ik toch alles leuk vind.. Maar dat geeft niet! Laten we het dus maar hebben over alle items die ik al voor me zie als het aankomt op de babyuitzet. Dit staat er op mijn mommy to be wishlist #1.

Baby on a budget
Het klinkt misschien wel stom, of juist niet.. ligt eraan hoe je het bekijkt maar wij hebben wel besloten dat we gaan voor "baby on a budget". Het liefst zou ik namelijk alles nieuw kopen maar daar hebben we het geld nou eenmaal niet voor. Op de een of andere manier zijn al die leuke babyspulletjes gewoon niet te betalen.

Er zijn absoluut een aantal items die ik gewoon nieuw ga kopen, begrijp me niet verkeerd. Maar we zijn ook al gezegend met een aantal lieve mensen om ons heen die het een en ander over hadden wat we voor een klein prijsje al mochten overnemen. Wat heeft een baby'tje meer nodig dan heel veel liefde toch?

Babyuitzet
Voor de babyuitzet hebben we inmiddels al wat spulletjes. Wat er op mijn wishlist staat is een Hauck Kinderstoel Alpha Plus B grey inclusief Hauck wipstoeltje 2-in-1 Hearts grey. Dit is een ontzettend leuke wipstoel in combinatie met een kinderstoel. Ideaal voor het doorgroeien. Wij zagen dit bij ons vriendinnetje toen we daar op babybezoek waren. Dat was echt iets waarvan ik gelijk had, dat moet ik ook hebben!


Box
Voor in de woonkamer is een box niet te missen. Ik heb al een beetje rond zitten kijken en ben er toch wel over uit dat we graag een box willen met daaronder een lade voor wat extra opbergruimte in de kamer. Of het een nieuwe of tweedehands box wordt weet ik nog niet, dat ligt er een beetje aan wat ik tegenkom tegen die tijd. Wel is het echt iets waarbij je even je handen vrij hebt als je snel wat moet pakken dus lijkt het me ideaal. De Bopita Box Brent is een voorbeeld van de stijl die me aanspreekt.


Baby Shower Glove Seal - Grijs


Ergens zag ik deze washand voorbij komen en was gelijk verkocht. Het is een washand waarbij je meer grip hebt als je gaat douchen met je kindje. In praktijk weet ik natuurlijk nog niet of het werkt maar het idee dat je kindje minder glibberig is tijdens het douche scheelt me weer een hartverzakking straks. Zeker een must have als je het mij vraagt.

Daarnaast moeten we ook nog kijken voor een badje en eigenlijk nog heel veel spullen. Het is nog best vroeg in de zwangerschap en het is nog best lastig om te bedenken wat je nodig hebt voor een baby'tje. Je loopt ook echt als kip zonder kop door een baby winkel, ik weet in ieder geval dan echt niet waar ik moet kijken!


Mama op de fiets
Ik zie het al helemaal voor me, samen met mijn 'mini' op de fiets. Of we dat ook echt veel gaan doen weet ik niet. Waarschijnlijk moet ik dan eerst mijn fiets gaan vervangen want die is niet bepaald in veilige staat, dat kan je meer nog een stationsfiets noemen dan een moederfiets. Het lijkt me wel echt genieten als het kindje dan oud/groot genoeg is om in zo'n fietszitje te passen dan wil ik dat zeker doen. We wonen in een hele mooie omgeving dus dat gaat vast goed komen. Een nieuwe fiets staat daarom ook wel echt op mijn mommy to be wishlist.

Waarschijnlijk komen er de komende maanden nog veel meer babyartikelen op mijn mommy to be wishlist te staan. Ik zal jullie dan ook op de hoogte houden van alles wat ik weer online tegenkom. Mochten er babyspullen zijn die jullie echt aanraden, laat dan eventueel een reactie achter onder dit artikel.Liefs, Kirsten

2 Comments:

  1. Leuke items. De babystoel herken ik, al heb ik persé in mijn hoofd dat ik dan die van Stokke wil. Die ga ik waarschijnlijk cadeau vragen aan mijn schoonfamilie. De stoel willen we dan zelf via Marktplaats op de kop tikken en de baby- en newbornset vragen als cadeau. Die baby shower glove heb ik cadeau gekregen en schijnt echt heel handig te zijn. De box hebben wij toevallig via Marktplaats. Ik wilde er altijd persé één met lade, maar uiteindelijk toch gekozen voor een box zonder lade. We konden hem voor 30 euro ophalen. Binnenkort gaan we die even schuren en schilderen. Voor de rest hebben wij wel vrijwel alles nieuw en al een hoop gekregen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk om dit artikel te lezen! Ik ben zelf ook zwanger (7 weken) mijn baby komt in maart en ik ben heel duizelig, slecht humeur, futloos.. 😞 Deze artikel vrolijkt me echt op. Hoop dat ik met de tijd minder last zal hebben van mijn hormonen. Die wipstoeltje is erg leuk!! 😍 Niet alles hoeft heel duur te zijn, je baby heeft meer aan liefde, goede zorg en aandacht! Geniet van je zwangerschap als dat mogelijk is en veel plezier met het kiezen van de baby uitzet! ❤️

    BeantwoordenVerwijderen