zaterdag 13 februari 2021

Kinderkleding winter must haves


De kledingkast van de kinderen kan ieder seizoen weer een update gebruiken. De kinderen groeien ontzettend hard en dat betekend dat mama structureel kan om de paar maanden weer mag shoppen. De winters in Nederland zijn elk jaar anders waardoor je wel een aantal must haves in huis moet hebben voor als het heel koud wordt. Ik heb een lijstje gemaakt met kinderkleding winter must haves. Wat hebben de kinderen allemaal nodig?

Onze kinderen zitten in twee hele verschillende levensfases. Momenteel hebben wij een baby en peuter in huis. Een in maat 68 en de ander in maat 98. Ik heb gemerkt dat er toch een aantal items zijn die ik niet in de kast had liggen die wel echt noodzakelijk zijn, vandaar dit lijstje.

Winterjassen
Het eerste item wat over het algemeen aangeschaft wordt voordat het seizoen Ć¼berhaupt begint is een winterjas. In de zomer liggen altijd al volop de winterjassen in de winkels en kunnen daarom ook niet op dit lijstje ontbreken. Voor onze dochter met maatje 68 hebben wij naast haar winterjas ook een berenpak, erg warm en echt een aanrader voor de kleinere kindjes.

Warme winterkleding in verschillende maten
Een aantal warme truien zijn echt wel heel handig. De kinderen hebben wel truien maar niet echt hele warme truien voor als de temperatuur ver onder nul zakt. Ik heb gemerkt dat wij voor de koudere periode nu veel meer met laagjes hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat ze kinderen goed warm gekleed waren. Op de webshop van Jayno.nl heb ik super leuke warme winter items gezien voor de kinderen van verschillende merken zoals; nobell, vingino en fun2wear. 

Winter accessoires
Toen bekend werd dat het enorm zou gaan sneeuwen in Nederland schrok ik wel even. De vraag of ik wel voldoende winter accessoires voor de kinderen in huis had schoot gelijk door mijn hoofd. Winter accessoires zoals een muts, sjaal, en handschoenen kunnen absoluut niet ontbreken. 

Daarnaast hadden wij voor onze zoon nog een skipak liggen die hij nog net aan kon. De maat was niet ideaal maar gelukkig voor de korte momenten spelen in de sneeuw was het geen probleem. Ik weet wel dat ik voor volgend jaar eventueel van te voren wel wat in zijn maat in huis wil hebben.

Snowboots
In het begin van de winter hebben wij getwijfeld of er snowboots aangeschaft moesten worden. De temperaturen waren nog niet heel koud en gewone regenlaarsjes met dikke sokken leken voldoende te zijn. Toch ben ik van mening veranderd, snowboots zijn een echte must have voor de winter. Ze zijn lekker warm en de kinderen houden er ook nog eens droge voeten in. 

Kinderkleding winter must haves
Voor de winter zijn dit wel een beetje de items die wij op ons lijstje hebben gezet die echt handig zijn als het heel koud is buiten. Daarnaast gebruiken wij ook maillots onder de broeken voor wat extra warmte en kan thermokleding ook nog een aanvulling zijn. 

Hopelijk is dit lijstje met kinderkleding winter must haves handig voor als je de kledingkast van je kleintje nog wilt aanvullen. 

 Wat vind jij fijne items om te gebruiken tijdens de winter voor je kleintje?

Dit artikel betreft een samenwerking.
Afbeelding afkomstig van Pexels.com

0 Comments:

Een reactie posten