dinsdag 1 augustus 2023

Verduurzamen: de tip voor goedkope keukens.

Als het aankomt op het verduurzamen van een huis zijn er verschillende opties. Een van de mogelijke opties is het vernieuwen van de keuken. Door oude apparatuur te vervangen bespaar je gelijk op de kosten voor zowel gas als eventueel stroom. Wij zochten uit waar je op kunt besparen als het aankomt op goedkope keukens met de hoogste kwaliteit. In dit artikel lees je daar meer over.

Goedkope keukens van Keukenhal

Zodra je van plan bent om de keuken aan te pakken is het een kwestie van een geschikte winkel/leverancier kiezen. Goedkope keukens van Keukenhal zijn qua prijs interessant omdat Keukenhal de keukens rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt. Hierdoor blijven de prijzen laag en dat is in het voordeel van de klant. De laagste prijsgarantie staat bij Keukenhal hoog in het vaandel. 

Showroomkeukens

Bij Keukenhal vernieuwen zij de showroomkeukens regelmatig en daardoor verkopen zij ook kant-en-klare keukens direct vanuit de showroom. Deze keukens zijn relatief nieuw, inclusief apparatuur en gegarandeerd de laagste prijsgarantie. Mocht je met een bepaald budget shoppen dan kan dit een goede optie zijn om toch de keuken te vernieuwen. Een nieuwe keuken kan namelijk best een grote uitgave zijn en daardoor is het fijn om dan toch het nieuwste van het nieuwste te kunnen aanschaffen.

Voor de showroomkeukens ben je van harte welkom op de volgende locaties: Heerlen, Helmond, Roermond en Tilburg. Op de website is een overzicht gemaakt van de showroomkeukens die in de sale zijn. Daardoor is het in een oogopslag duidelijk in welke vestiging jouw droomkeuken staat. Dat scheelt alle vestigingen afrijden. 

Tips om te verduurzamen

Veel oude keukens maken nog gebruik van lagere energie labels, denk hierbij aan verouderde koelkasten, ovens en magnetrons. Daarbij wordt er nog veel gekookt op gas, ook bij ons thuis. Het ideaal beeld is dat huizen steeds meer zelfvoorzienend worden, daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens het aanschaffen van een nieuwe keuken. 

De meest voorkomende aanpassingen bij het verduurzamen van de keuken zijn, koken op inductie, een recirculatiefilter in de afzuigkap en energiezuinige keukenapparatuur.  Een van de aanpassingen die kunnen helpen bij het verduurzamen van de keuken is het koken op inductie. Daarbij heb je geen gas meer nodig. Kijk ook naar de energie labels van de andere apparatuur die gewenst is in de keuken. Kwalitatief goede keukenapparatuur en hoge energie labels dragen bij aan lagere energiekosten. 


Ga jij kijken voor een goedkope keuken bij Keukenhal?

Keukenhal heeft me geïnspireerd dit artikel te schrijven.
Afbeelding afkomstig van Pexels.com 


0 Comments:

Een reactie posten