donderdag 15 september 2016

Inspiratie najaarsmode Esprit 2016

esprit-najaar-2016

In zowel de winkels als in de online webshops verschijnen alle nieuwe collecties voor het najaar alweer volop. Ondanks dat we nog genieten van het mooie weer is dit het moment om alvast inspiratie op te doen voor een nieuwe garderobe. Ik heb een aantal items bij elkaar gezocht voor wat inspiratie om een look te maken. Op basis van de najaarsmode van Esprit. Kijk je mee wat je zoal kan vinden voor dit seizoen?


Comfy knitwear
Dit najaar zijn er uiteraard weer verschillende soorten knitwear, waarbij je voorheen veel oversized items zag is het nu vooral weer iets meer getailleerd. Zelf vind ik de getailleerde truien net wat leuker maar soms is een comfy trui ook wel erg fijn. Leuke truien zijn gelukkig erg goed te combineren met een aantal accessoires om je outfit compleet te maken.

Accessoires, bordeaux en grijs
Wat betreft de accessoires voor het najaar zijn de kleuren bordeaux en grijs tinten echt een must have. Zo zie je de kleuren terug komen in accessoires zoals tassen, riemen en sjaals. De warme tinten zijn goed te combineren met elkaar en zorgen voor een stijlvolle combinatie.

Heels of sneakers
De mode van de afgelopen seizoenen verandert ontzettend snel. Wat ik erg leuk vind is dat je heels of sneakers heel goed kan combineren in je outfit zonder dat het raar staat. Sneakers kunnen namelijk ook heel goed passen bij een casual jurkje of heels met een stoere jeans. Alles valt met elkaar te combineren.

Trendy jassen
Ondanks de warme temperaturen zijn er al veel nieuwe jassen te vinden. Je bent er misschien nog niet aan toe maar het is wel aan te raden om de winter modes alvast aan te zetten. Wacht namelijk niet te lang met het shoppen voor winterjassen voor alle leuke modellen al weg zijn.

Welke items ga jij voor de najaarsmode van 2016 shoppen? Zijn er toevallig items van Esprit die je op het oog hebt? Laat het me vooral even weten wat voor fashion item je zelf nog graag wilt kopen.

0 Comments:

Een reactie posten