maandag 31 juli 2017

Zomer tip: wat draag je onder witte kleding?

Nederland kent steeds meer zomerse dagen en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Trek die zomerjurkjes maar weer uit de kast want we zijn.. totally ready to wear them! Maar als het op styling aankomt dan zijn er nog wel een aantal tips die je wellicht kan gebruiken, wat draag je onder witte kleding? Met deze tips ben je er helemaal klaar voor, I'm sure! Lees je mee?


Voorkom laagjes
Witte kleding blijft lastig.. Geen paniek, overal is tegenwoordig wel wat op te bedenken. We zijn allemaal wel bang dat witte kleding doorschijnt of dat er te veel zichtbaar is dan dat we eigenlijk zouden willen. De ultieme tip voor het selecteren van ondergoed bij het dragen van witte kleding is dat je dan voor zo min mogelijk laagjes gaat. Laagjes vallen namelijk alleen maar meer op, het beste is voor een mooie naadloze string en een passende bh te gaan.

Hou het simpel, een mooi lingerie setje in huidskleur of wit doet het meeste voor je outfit. Wat ik zelf altijd doe tijdens het samenstellen van mijn outfit is dat ik mijn garderobe op een verkleedsessie voorbereid. Zo koop ik altijd al bepaald ondergoed dat goed past bij elke outfit, een soort van de basics als het aankomt op lingerie. Zwart, wit en huidskleur en dan in dit geval het zwarte achterwegen laten want dat valt juist op.

Luchtige kleding does the trick
In de zomermaanden is het niet prettig om in strakke kleding te lopen, een los jurkje of losse tank top met shorts zijn dan ideaal. Bij sommige kleding komt standaard bh´s niet zo mooi uit, daarom is het aan te raden om op zoek te gaan naar verschillende variaties. Bij een laag decollet├ę heb je alweer een andere bh nodig dan als je bijvoorbeeld voor een jurkje met open rug gaat. Mocht je er zelf niet uitkomen dan kan je ook altijd je favoriete kleding stuk meenemen naar de winkel en daar een passend setje lingerie bij zoeken, natuurlijk met hulp van de verkoopster. Dat is wel zo gemakkelijk!

Mijn eigen lingerie garderobe heeft nog een update nodig want zelf merkte ik ook dat niet al mijn jurkjes mooi tot hun recht komen. Ik ga gelijk deze tips ook toepassen tijdens het shoppen. Hopelijk heb je er wat aan gehad, vergeet niet dat er ook aan het eind van summer season een Sale is!

0 Comments:

Een reactie posten