woensdag 4 oktober 2017

Get ready for fall, shoppen met een budget

Met alle mooie collecties voor het najaar weer in de winkels zou je niet anders verwachten dat we weer kunnen gaan shoppen. Ook online is er alweer veel moois te vinden. We willen er elk seizoen weer fancy bijlopen maar soms gaat dit wel samen met een budget. Geen ramp, dat is tegenwoordig niet eens heel lastig meer. Dit zijn mijn get ready for fall tips, zo valt er toch te shoppen met een budget. Lees je mee?


Shoppen met een budget
Het liefst zou ik zonder zorgen mijn online winkelmandje volgooien, afrekenen en er weer stijlvol bijlopen aankomend seizoen maar zo gemakkelijk is dat niet. Ook ik heb een budget waar we voor sparen omdat het leven  nou eenmaal niet over rozen gaat. Er moeten rekeningen betaald worden. Wees nou eerlijk soms hebben dingen nou eenmaal voorrang. En komt mode, make-up en uiterlijke verzorging op een wat lager pitje te staan.

Voor de ladies onder ons en misschien ook heren moeten  we daar natuurlijk niet aan denken en is het shoppen met een budget een must om toch voor jezelf te zorgen.

Tips voor een budget
Er zijn natuurlijk tegenwoordig veel tips te vinden over hoe je allerlei dingen gemakkelijker kan maken, zo ook shoppen met een budget. Er zijn verschillende tools zoals Reclame Folder waar je de op de hoogte blijft van de meest recente aanbiedingen. Hier kan je veel op besparen om binnen je budget te blijven.

Bij elk seizoen is het altijd maar afwachten of er wat tussen zit wat bij je past. Het vinden van je eigen stijl tussen alle modetrends door kan soms knap lastig zijn, daarom schreef ik ook al eerder over hoe je miskopen kan voorkomen. Wellicht dat je daar nog wat tips uit kan halen voor het geval dat. Het laatste wat we willen is onze online bestelling terugsturen omdat het tegenvalt.

Het shoppen met een budget blijft altijd lastig maar eigenlijk is het een kwestie van selectief zoeken naar de items die je nog graag aan je garderobe wil toevoegen met een klein beetje hulp van wat handige websites. Zo kan je veel besparen met bespaardeals, daarmee shopte ik laatst nog wat leuke items mee en kreeg ik nog korting bij het afrekenen ook.

Als het gaat om een budget ligt het er ook nog aan wat je wil uitgeven, hoeveel je wilt kopen en wat voor jou belangrijk is. Had je in gedachten om een duur item te scoren dit seizoen? Dan is het jouw missie om dit item te scoren met korting. Heb je meerdere items op het oog? Dan is het aan te raden op zoek te gaan naar een shop die zo voordelig mogelijk is.

Zelf ga ik altijd eerst ori├źnteren in de winkels. Dan ga ik online opzoek naar de beste deal en besluit ik of ik terug ga naar de winkel of dat ik alles in mijn online winkelmandje gooi. Dit om ervoor te zorgen dat ik mijn garderobe weer kan aanvullen met trendy items on a budget! Hopelijk heb je wat aan mijn tips, ik ben benieuwd wat voor nieuwe items jij gaat scoren!

0 Comments:

Een reactie posten