maandag 9 oktober 2017

Suède laarzen van Laarzenwinkel.com - Fall FashionAls er iets een must-have voor het najaar is dan zijn het laarzen. Voor het najaar shoppen we er weer op los. Allerlei nieuwe collecties die gespot moeten worden in de winkels of wel online in je winkelmandje belanden. Voor dit seizoen was ik opzoek naar hoge laarzen met een brede schacht of juist iets wat in ieder geval goed aan zou sluiten met mijn kuit-wensen, haha! Ik kan je vertellen, die heb ik inmiddels gevonden en vertel je graag waar ik ze gescoord heb. Lees je mee?


Suède laarzen van Laarzenwinkel.com 
Voor dit najaar was ik opzoek naar chique zwarte suède laarzen, het liefst plat of met een subtiel hakje. Het nadeel met hoge laarzen is altijd dat de schacht niet mooi aansluit, of hij is te klein of juist veel te wijd waardoor het net mooi aansluit. Dat is altijd jammer dat laarzen kunnen juist een mooie eye-catcher zijn voor een mooie outfit.

Een schacht die aansluit was dus een must. Daar heb ik iets op gevonden, namelijk Laarzenwinkel.com, deze webshop heeft een ruim assortiment met verschillende laarzen gesorteerd op schachtbreedte. Ideaal voor als je het lastig vindt een bepaalde maat te vinden. Je meet gemakkelijk thuis je kuitmaat op en dan is het een kwestie van invoeren en zoeken maar. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen dan hebben ze ook een handige kuitwijdtecalculator.

Ik kwam uit op een paar dameslaarzen van JJ Footwear. Uiteindelijk heeft deze laars kuitmaat XS, wat behoorlijk smal is maar hij sluit echt perfect aan op mijn kuiten. Ik ben er zo blij mee! Voorheen waren mijn laarzen veel te breed. Dat is jammer want dat neemt gewoon zoveel moois weg.

De laarzen zijn van zwart suède, hebben een subtiele hak van 4,5 cm. Dit is overigens voor mij de perfecte hak hoogte waardoor ik nog normaal kan lopen. Ze hebben ook een uitneembaar voetzooltje waardoor je eigen zooltjes dragen geen probleem is. Ze zijn goed schoon te houden, een doekje over een vlekje en er is niks meer van te zien, ideaal.

Deze laarzen kosten €169,95 en zijn online verkrijgbaar bij Laarzenwinkel.com. De verzending bij deze webshop was snel, de laarzen waren goed beschermt en verpakt zodat ze geen schade op zouden lopen tijdens het verzenden.

Wat vind jij van mijn nieuwe laarzen voor dit najaar?

3 Comments:

  1. Laura | I scream beauty9 oktober 2017 om 19:28

    Erg mooi! Ik ga gelijk even kijken want ik zoek nog leuke winter laarzen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mega duur, maar zien er erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen