woensdag 15 november 2017

Autumn hairstyle om te proberen - Fall Fashion

Voor het najaar is het altijd heerlijk om weer wat anders met je hairstyle te doen. Er zijn verschillende stijlen waar je voor kunt kiezen, casual voor vrije tijd of eventueel meer chique voor je werk of een feestje. In dit artikel laat ik je weten welke autumn updo's en hairstyle nu helemaal trendy zijn. Misschien haal je er nog wel wat inspiratie uit! Lees je mee?

Autumn hairstyle
Ik merk dat ik mijn haar steeds vaker vast draag, uit gemak maar ook omdat het best wel praktisch is. Het zit niet in de weg, maar afknippen wil ik ook niet natuurlijk. Een autumn updo is dan ontzettend handig, maar er zijn zoveel verschillende stijlen.. Waar moet je nou beginnen? Op Pinterest deed ik veel inspiratie op.

Je kan ervoor kiezen om voor een casual ponytail te gaan of juist voor een schattige knot. Met deze twee haarstijlen kan je al enorm veel variëren om er iets speciaals van te maken. Daarnaast heb je ook nog verschillende vlechten die je kan uitproberen. Online staan er veel tutorials online, ik heb er al een aantal geprobeerd en sommige zijn zo gemakkelijk dat iedereen het kan. Zelfs iemand die niet zo handig is met haar.

What do you need?
Voor het doen van je haar zijn er een aantal tools nodig om het allemaal op z'n plek te laten zitten. Schijfspeldjes, elastiekjes, knipjes en een flinke bus haarlak kan al wonderen doen en natuurlijk niet te vergeten een haarborstel en kam om mee te touperen. Dit voor meer volume en het geeft je haar net dat beetje extra.

Voor bepaalde looks zoals vlechten of die grote knot kan het ook heel mooi zijn om hier net wat langer haar aan toe te voegen. De struggle is real als het aankomt op het laten groeien van mijn haar. De oplossing voor dit haar probleem is natuurlijk extensions. Deze maken je haar langer, voller en je kan net wat meer doen met de look waar je uiteindelijk voor wilde gaan. Op https://www.oxyextensions.nl/ staan enorm veel verschillende kleuren, lengtes en soorten extensions om je look af te maken.

Must try hairstyles:
Om je wat inspiratie te geven voor verschillende auumn hairstyle updo's heb ik een aantal looks voor je gevonden die je kan proberen. Absoluut de moeite waard, maar een tip vooraf: Neem de tijd om te oefenen, er is niks meer frustrerend dan voor je werk of voor je naar school moet die nieuwe hairstyle proberen. Dan sta je letterlijk met je handen in je haar!

Reverse braided bun - Deze hairstyle is aan te raden om te proberen met nat haar, ik heb hem al geprobeerd met droog haar maar dat blijft minder goed zitten. Zeker het oefenen waard maar het staat zo ontzettend mooi!

Half-up fishtail do - Voor deze look zijn extensions een erg mooie toepassing om net die langere hairstyle te creëren. Elegant maar toch netjes!

Let me know welke hairstyle jij eventueel zou gaan proberen! Een messy ponytail doet het ook altijd erg goed en om meer volume te creëren kan je natuurlijk altijd hier en daar wat haar producten toevoegen aan je look. Zo ga je in style de herfst door zonder verwaaid haar.

1 Comments:

  1. Ik zou gaan voor de half-up fishtail do. Deze ziet er erg mooi uit en is wel gepast voor mijn haar.

    BeantwoordenVerwijderen