dinsdag 23 oktober 2018

Wanddecoratie voor op de babykamer

Het inrichten van de babykamer is al weken lang mijn projectje. Tweedehands heb ik veel kunnen vinden voor een klein prijsje. Dit zorgde ervoor dat er een groter budget over bleef voor de aankleding van de kamer. Inmiddels na een aantal weken begint het echt ergens op te lijken en hebben we een mooie stijl gevonden voor de kamer. Van neutrale kleuren tot mintgroen en schattige diertjes. Toch zouden we straks ook graag wat leuke wanddecoratie willen ophangen maar wat zijn daarbij de opties? Dit zou ik nog graag willen als wanddecoratie aan de muur.

De babykamer begint echt ergens op te lijken. Ik ben er ontzettend blij mee en er is de afgelopen weken veel veranderd in de kamer. Zo kon je laatst in de babykamer sneak peak al zien hoe het er ongeveer uitzag. Ik heb niet stilgezeten want inmiddels hebben we een heel leuk merk gevonden wat goed aansluit bij de babykamer. Het merk waar ik stiekem alles van wil hebben is het Deense merk Done By Deer.

De accessoires van dit merk zorgen ervoor dat het echt een schattig babykamertje is geworden. Ik moet me inhouden want het liefst zou ik alles van dit merk aanschaffen maar er moet ook nog wat overblijven voor eventueel kraamcadeautjes, oeps!


Gepersonaliseerde wanddecoractie
De kamer is eigenlijk nog wel heel onpersoonlijk en ik zou graag wat gepersonaliseerde wanddecoratie aan het kamertje toevoegen. Dit kan eigenlijk pas zodra hij geboren is want nu heb je eigenlijk nog niks van 'hem'. Geen foto's, herinneringen of andere spulletjes die we straks gaan verzamelen door de jaren heen.

Een newborn fotoshoot staat hoog op mijn verlanglijstje. Al die schattige baby'tjes die op de foto gezet worden is zo aandoenlijk. Het is wel ontzettend moeilijk om de perfecte foto vast te leggen met zulke kleintjes maar dat moet vast goed komen. Het lijkt me heel leuk om zo'n shoot te laten doen of misschien zelf te doen. Met wat tips van Pinterest is het misschien nog wel mogelijk om zelf die foto's van onze kleine te maken. Het lijkt me namelijk heel gaaf om een mooie foto op canvas als wanddecoratie van onze kleine man in de babykamer te hangen.

Accessoires en herinneringen
Daarnaast wil ik graag iets met zijn naam doen zodra hij geboren is. Dat kan nu nog niet omdat zijn naam nog 'geheim' is. Maar zodra hij geboren is moet je natuurlijk wel kunnen zien van wie de slaapkamer is. Iets persoonlijks met zijn initialen, je ziet op Pinterest ook veel van die letterblokken met led verlichting voorbij komen. Zo iets vind ik er altijd zo leuk uitzien.

Toen we in dit huis gingen wonen was het allemaal ook erg onpersoonlijk. Ik merkte dat hoe meer ik het huis ging inrichten met foto's en spulletjes die echt van ons zijn dat het geheel ook een stuk persoonlijker werd. Het moet straks zijn kamertje worden waar hij zich prettig voelt en waar mama ook wat uurtjes door kan brengen.

Een mooie foto laten afdrukken is wel iets wat ik graag wil doen. Voor nu nog maar even wegdromen bij alle leuke mogelijkheden voor wanddecoratie voor de babykamer.

Liefs, Kirsten

5 Comments:

  1. Wat heb je het leuk ingericht! wij moeten nog beginnen met de babykamer, maar heb nog niet echt een idee hoe ik het precies wil. Alleen dat ik de kleur wat met decoratie wil toevoegen en witte wanden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Gea :)! Ik had ook voor heel lang geen idee hoor. Het is dat ik nu een merk/thema heb gevonden wat we erg leuk vinden want anders was het ook een rampenplan haha! Ben benieuwd wat jullie gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super mooie babykamer. Ik zou ook in deze stijl ooit de - toekomstige - babykamer kunnen inrichten.

    BeantwoordenVerwijderen