woensdag 19 december 2018

Dove Nourishing Secrets Glowing

Dove is een merk dat ik niet weg kan denken uit onze badkamer. De producten zijn al jaren een feestje om te gebruiken. De Dove Nourishing Secrets Glowing producten waren voor mij nog onbekend maar ik heb ze met liefde geprobeerd. In deze review laat ik weten of deze producten wederom een plekje verdienen in de badkamer.


Dove Nourishing Secrets Glowing is geïnspireerd op rituelen beoefend door Japanse vrouwen. Veel Japanse vrouwen hebben een mooie, gladde huid en glossy haar. Hun geheim? Rijstmelk. Deze melk bevat veel vitamines en staat erom bekend intens te hydrateren. Perfect voor huid én haren. De lotusbloem staat voor rust en puurheid. Ook heeft de lotusbloem kalmerende, verzorgende eigenschappen.
Dove Nourishing Secrets Glowing
De Dove Nourishing Secrets Glowing collectie bestaat uit een Glowing douchecrème, Glowing body lotion, Glowing shampoo en Glowing conditioner. Alle vier de producten heb ik een tijdje in gebruik om te kijken wat het voor mijn huid en haar doet.Dove Nourishing Glowing Douchecrème 250 ml - €3,59
Geef je huid haar natuurlijke healthy glow terug met een mix van Japanse rijstmelk en lotusbloem.

Douchecrème van Dove is altijd al een favoriet van mij geweest. De geur van lotusbloem in deze douchecrème is zacht en geeft je een gevoel van ontspanning onder de douche. Ik kan intens genieten van deze geur en mijn huid voelt zacht en fris aan na het gebruiken van deze douchecrème.

Ingrediënten douchecrème
aqua, sodium lauroyl glycinate, cocamidopropyl betaine, sodium lauroyl isethionate, sodium chloride, lauric acid, glycerin, parfum, benzoic acid, BHT, butylene glycol, carbomer, DMDM hydantoin, lodopropynyl butylcarbamate, nelumbo nucifera flower extract, sine adipe lac, oryza sativa bran extract, oryza sativa germ oil, PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PPG-2 hydroxyethyl cocamide, sodium benzoate, sodium hydroxide, sodium isethionate, stearic acid, tetrasodium EDTA, trideceth-9, zinc oxide, benzyl alcohol, benzyl salicylate, coumarin, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, linalool, CI 17200
Dove Nourishing Glowing Body Lotion 250 ml - €6,49
Zijdezacht en ultiem verzorgend. Rijstmelk en lotusbloem zorgen voor een huid die gevoed wordt, terwijl de geur ontspannend werkt. Het resultaat? Een stralende huid die zijdezacht aanvoelt.

Body Lotion is ideaal om de huid te verzorgen na het douchen. De huid kan nogal uitdrogen van het warme water. Deze body lotion heeft dezelfde geur als de douchecrème en sluit goed aan op de collectie. De substantie van de body lotion is licht van textuur, niet te rijk. Mijn huid kan de body lotion gemakkelijk opnemen en het duurt niet lang voordat ik mijn kleding comfortabel kan aantrekken zonder plakkerig gevoel.

Ingrediënten body lotion
aqua, glycerin, stearic acid, octyldodecanol, ethylexyl cocoate, petrolatum, dimethicone, glycol stearate, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, butylene glycol, cetyl alcohol, collagen amino acids, cyclopentasiloxane, dimethiconol, disodium EDTA, glyceryl stearate, helianthus annuus seed oil, isohexadecane, isomerized linoleic acid, lactic acid, methylparaben, nelumbo nucifera flower extract, sine adipe lac, oryza sativa bran extract, oryza sativa germ oil, PET-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, polysorbate 80, potassium lactate, propylparaben, sodium acrylate/sodium acryloldimethyl taurate copolymer, sodium PCA, sorbita oleate, stearamide AMP, tridecth-9, triethanolamine, urea, parfum, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, benzyl salicylate, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, limonene, linaloolDove Nourishing Glowing Shampoo en conditioner 250 ml - beide €3,89
Bevat een rijke mix van rijstwater en lotusbloem; het geheim achter glad en glossy haar. Het haar wordt van binnenuit versterkt, waardoor je lokken een schitterende, stralende gloed krijgen.

De combinatie shampoo en conditioner gebruik ik ook al een paar weken. De geur is net zoals bij de lichaamsproducten ontzettend fijn. Ik merk dat mijn haar wel wat droger aanvoel na het wassen met de shampoo maar de conditioner maakt dat helemaal goed. Door mijn lange haar heb ik wel echt een conditioner nodig, het is goed dat Dove deze in van dezelfde collectie heeft gemaakt.

Wat ik erg fijn vind aan de producten voor het haar is dat de geur heel lang in mijn haar blijft zitten. Normaal gesproken ruik ik mijn shampoo en conditioner nooit zo lang als bij deze. Daar word ik wel echt blij van want dan kan ik nog even nagenieten van de geur na het douchen.

Ingrediënten shampoo
aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, glycerin, butylene glycol, carbomer, citric acid, cocamide MEA, dimethiconol, disodium EDTA, gluconolactone, glycol distearate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, mica, nelumbo nucifera flower extract, oryza sativa bran extract, oryza sativa germ oil, parfum, PEG-45M, phenoxyethanol, PPG-9, silica, sodium benzoate, sodium chloride, sodium hydroxide, sodium lauryl sulfate, sodium sulfate, sodium sulfate, styrene/acrylates copolymer, TEA-sulfate, trehalose, benzyl alcohol, benzyl salicylate, coumarin, geraniol, linalool, hexy cinnamal, hydroxycitronellal, CI 77891

Ingrediënten conditioner
aqua, cetearyl alcohol, dimethylamine, amodimethicone, behentrimonium chloride, butylene glycol, cetrimonium chloride, dipropylene glycol, disodium EDTA, gluconolactone, glycerin, lactic acid, magnesium chloride, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, nelumbo nucifera flower extract, oryza sativa bran extract, oryza sativa germ oil, PEG-7 propylheptyl ether, parfum, phenoxyethanol, sodium chloride, sodium sulfate, trehalose, benzyl alcohol, benzyl salicylate, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, linaloolZoals je kan lezen in deze review ben ik erg te spreken over de Dove Nourishing Secrets Glowing collectie. De geur is echt heel aangenaam en zacht. Ik heb het gevoel dat ik hier enorm van kan genieten als ik onder de douche sta. Wat ik ook een pluspunt vind is dat de geur zolang in mijn haar blijft hangen na het gebruik van de shampoo en conditioner. Zeker een aanrader dus!

De producten van Dove zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en supermarkten.

Dit artikel bevat producten die ik ontving ter review.

Liefs, Kirsten3 Comments:

  1. Dat klinkt goed! Dove is wel echt mijn favoriete merk van beauty producten, dus ben hier wel benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat lijkt me deze lekker ruiken! En fijn dat je de geur na lang ruikt in je haar, ik vind dat altijd zo lekker. Ik ga deze snel eens ruiken in de winkel.

    BeantwoordenVerwijderen