vrijdag 14 december 2018

Ik werd verrast met onze babyshower

Ik doe niets vermoedend de deur naar onze woonkamer open. Opeens zie ik overal blauwe ballonnen en slingers aan het plafond hangen. Overvallen door de zwangerschapshormonen stond ik daar te huilen in de kamer. Zonder ook maar enig idee te hebben werd ik verrast met onze babyshower. Normaal heb ik alles wel door maar dit had ik echt niet verwacht!

Die ochtend zou ik met Dylan naar de woonboulevard om te kijken voor een nieuwe salontafel. Een paar dagen ervoor had hij per ongeluk ons tafeltje omgeschopt waardoor er een mooie vaas en wat kopjes gesneuveld waren. Best zonde maar ach niet het eind van de wereld. We hadden al besloten dat de salontafel die wij nu hebben staan ook niet helemaal babyproof was, een iets stabielere en degelijkere salontafel is wel een must have.

Ondanks dat Dylan normaal geen fan is van winkelen had hij zijn wekker gezet, een klein beetje verdacht maar ach. Ik vond het eigenlijk best gek want dat zou hij nooit doen. Ik maakte er maar geen probleem van want ik zocht er ook niks achter. Schijnbaar achteraf gezien moest ik voor 12 uur het huis uit zijn zodat mijn lieve familie en vriendinnen de boel konden voorbereiden.De weken ervoor had ik mijn vriendinnetje en moeder al behoorlijk lopen spammen. Ik wilde graag een babyshower, gewoon om alle belangrijke mensen nog een keer bij elkaar te hebben. Bij het idee van mijn zwangerschap vond ik een babyshower eigenlijk wel onmisbaar. Het leek me in ieder geval echt super leuk als iemand die moeite voor mij zou doen.

Ik werd dan ook behoorlijk emotioneel als iemand het over een babyshower had. Ik had namelijk niet verwacht dat dat er voor mij in zou zitten. Al mijn vriendinnetjes wonen ver van elkaar weg en iedereen werkt met wisseldiensten en weekenden. Onmogelijk om te plannen zou je zeggen. Gelukkig is het ze toch gelukt! Twee vriendinnetjes konden er helaas niet bij zijn maar door middel van een filmpje waren ze er toch een klein beetje bij.

De middag werd heel leuk ingevuld met spelletjes. We deden het spel "wie/wat ben ik" met plakkertjes op ons voorhoofd. Ontzettend grappig en bij elk goed antwoord mocht ik een cadeautje uitpakken. Ook mochten ze met een lintje raden wat mijn buikomtrek was. Hilarisch want mijn buik is eigenlijk helemaal niet zo heel groot en veel zaten er dan ook flink naast.

Het grappigste van alles was dat mijn moeder twee poppen had geregeld. We mochten geblinddoekt tegen elkaar strijden wie het snelste een luier om zou kunnen doen. Dylan was ook aanwezig bij de babyshower en mocht uiteraard tegen mij. Voor hem was het een beetje stuntelen en daar hebben we gelukkig de filmpjes nog van. Wat heb ik genoten zeg!

We hadden blauwe Gazeuse in champagne glazen, glutenvrije koekjes speciaal gemaakt door mijn moeder en andere lekkere hapjes verzorgd door mijn schoonfamilie. Het zag er allemaal heel mooi uit en wat was het lekker.We zijn ontzettend verwend met allemaal handige spulletjes voor de baby en een klein beetje voor mama. We kregen zelfs een zelfgemaakte luiertaart. Wat een werk hebben ze daarin gestoken om hem zo mooi af te maken. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat Dylan en ik gekregen hebben voor de baby. Het was een leuke verrassing want ik had het echt niet verwacht. Nu begint het aftellen naar de geboorte van onze kleine man echt.

Liefs, Kirsten

3 Comments:

  1. Wat lief dat ze je zo verrast hebben en het een heerlijke middag is geworden :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen Kirsten! Dat klinkt als een mooie dag, vooral de verassing doet het hem natuurlijk! Ik ben benieuwd wanneer mijn Babyshower ook zal zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaahhw wat superleuk zeg, zeker omdat je het niet verwacht had. En mooie dingen heb je gekregen. Het spel van geblinddoekt een luier omdoen vind ik altijd z├│ leuk op babyshowers, haha! Nu maar aftellen inderdaad.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen