maandag 18 maart 2019

Het geboortekaartje van Milan

Het uitzoeken van het geboortekaartje van Milan vond ik ontzettend leuk om te doen. Wel erg moeilijk aangezien er zoveel keuze is. Voor welke stijl, welke kleur, welk lettertype kies je? Welke tekst ga je erop zetten en welke informatie is belangrijk om te vermelden. Met hulp van Ankie van LAB 1823 hebben Dylan en ik samen het geboortekaartje van Milan ontworpen. Het is altijd leuk om geboortekaartjes te zien, daarom laat ik graag die van Milan zien.

Voor het geboortekaartje wilde we geen standaard kaartje. Met mijn grafische achtergrond vond ik het toch wel leuk als er speciaal iets voor Milan ontworpen zou worden. Er ging een heel proces aan vooraf maar het is ons gelukkig gelukt en we zijn er ontzettend trots op. We hebben gekozen voor een donkerblauw kaartje met gouden 3D folie erop.



Wie dit kleine mensje ziet
gelooft zijn eigen ogen niet
en zal moeten beamen
wonderen maak je nog altijd samen


Het gedichtje vonden wij allebei erg bijzonder en was ook het gedichtje wat bij mij het langst bleef hangen. Het klopt ook helemaal want wonderen maak je nog altijd samen. ❤

Het kaartje hebben we verder vrij rustig gehouden. Milan is geboren op 29.01.2019 om 23:39, hij woog 3640 gram en was 51 cm lang. We hebben dit op een leuke manier met symbolen kunnen afbeelden op het geboortekaartje.

Voor het kraambezoek hebben we het gedichtje "Om filevorming bij de wieg te voorkomen, bel even voordat jullie langskomen. Dit vond ik wel erg toepasselijk omdat Dylan vrachtwagenchauffeur is.

Details van het geboortekaartje
Geboortekaartje: Jongen
Formaat: 
10 x 21 cm
TypeDubbel
PapierWit 300 gram
KleurDonker blauw, goud, wit
EnvelopWit
Extra’s: Goudfolie, soft touch coating, sluitzegel gouden hartje

Review LAB 1823
Ankie van LAB 1823 heeft ons heel erg goed geholpen met het ontwerpen van Milan zijn geboortekaartje. De communicatie verliep super fijn via de mail. Na een aantal opzetjes waren we tevreden en kregen we een proefdruk opgestuurd. Het is best een bijzonder moment omdat het geboortekaartje voor de eerste keer vast te hebben. Een paar uur na de bevalling hebben wij gelijk alle geboortegegevens doorgegeven en met een paar dagen hadden we onze geboortekaartjes al in huis. Het was een fijne samenwerking en we zijn Ankie ontzettend dankbaar. ❤

Mooi geboortekaartje hé?

Liefs, Kirsten

3 Comments:

  1. Wat een prachtige blog heb je geschreven. Leuk dat ik jullie geboortekaartje mocht ontwerpen 💙

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kaartje is het geworden! Die donkerblauwe kleur is erg leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooi kaartje! Heel stoer ook door die kleur. en wat grappig die tekst van de filevorming!

    BeantwoordenVerwijderen