woensdag 16 oktober 2019

Mijn fashion wishlist voor de herfstHet seizoen begint weer te veranderen en dat betekend ook tijd voor een nieuwe garderobe, speciaal voor de herfst! Mijn stijl is door de jaren heen niet heel erg veranderd maar toch is het wel altijd fijn om wat nieuwe items aan mijn kledingkast toe te voegen. Zo staan er voor aankomende herfstmaanden wel een aantal items op mijn wishlist.


Ik merk nu ik zelf moeder ben van onze kleine man dat het niet meer draait om mijn kledingkast maar juist om die van Milan. Echter is het ook prettig als het aankomt op het shoppen om soms even aan mama te denken. De meeste kleding in mijn kast is dan ook zeker al wel drie jaar oud of misschien nog ouder, oeps! Op mijn wishlist staan o.a. de basics; broeken, truien, schoenen, een BH en accessoires.

Basic items
Een outfit bestaat natuurlijk altijd uit basics. Een fijne broek die je met alles kan combineren of een lekkere comfy trui zijn onmisbaar als je het mij vraagt. Ik probeer het tijdperk van budget shoppen een beetje achter me te laten omdat ik merk dat goedkoop vaak ook duurkoop is. De kwaliteit van kleding vind ik steeds belangrijker worden omdat je het er toch wel vanaf ziet. Ik moet echter na de komst van een baby wel letten op shoppen met een budget, gerichter shoppen maar niet specifiek goedkoper als het maar binnen het bedrag blijft!

Comfy truien
Toen ik door mijn kast heen ging om te kijken welke items ik eigenlijk nog mis kwam ik er vrij snel achter dat ik helemaal geen comfy truien heb. Dat is dan ook wel een item wat op mijn wishlist staat. Een oversized trui of juist iets speciaals met een kantje zoals op de collage zou ik nog wel graag willen hebben.

Bralettes
Tegenwoordig vind ik een bh zonder beugel zoals een bralette heel erg fijn. Een bralette heeft iets vrouwelijks, zit comfortabel en staat ook nog eens heel mooi, vooral die met kant zijn afgewerkt. Je hebt ze in heel veel verschillende soorten en dat vind ik juist zo fijn. Soms ben ik het namelijk wel eens zat om van die strakke BH's te dragen met beugels, dan is dit een uitkomst om toch nog een mooi setje lingerie te dragen. Na een paar maanden komen die voedingsbh's je namelijk wel je neus uit!

Jeans
Na de bevalling is mijn figuur ontzettend veranderd. Mijn broeken zaten eerst veel te strak. Inmiddels heb ik verschillende dingen geprobeerd. Op het moment ben ik twee weken bezig met weight watchers, met succes want er is al een paar kilo vanaf. Jeans die lekker zitten staan dan ook op mijn wishlist voor aankomend seizoen. Ik hang namelijk op het moment tussen verschillende maten in. De stijl van de biker jeans vind ik heel gaaf.

Dr Martens
Stiekem mogen de enkellaarsjes van Dr. Martens niet op mijn wishlist omdat ik al look-a-like laarsjes heb maar ik zou ooit nog wel een keer de echte aanschaffen. De stoere look van deze boots vind ik heel gaaf, volgens mij zitten ze ook nog wel lekker en ze zijn leuk te combineren met een mooie jeans en comfy trui.

Black bag
Mijn handtas heeft het laatst begeven, ik heb hem echt helemaal versleten en eigenlijk is het wel tijd voor een nieuwe. Het liefst wil ik een niet voorgevormde tas hebben, die zijn het makkelijkste om mee te nemen of op te bergen. Ook een tasje aan de binnenkant zou fijn zijn, zo'n tweedelige tas. Hiervoor had ik ook zo'n tas, dat was erg fijn. Hopelijk vind ik ooit nog een betaalbare variant.

Zo dit was mijn fashion wislist speciaal voor de herfst! Best bescheiden al zeg ik het zelf. Of er echt veel van gaat komen wat betreft het shoppen weet ik nog niet, misschien moet ik mezelf ook eens wat gunnen. Hier en daar wat nieuwe items zou ik wel kunnen gebruiken.


Wat staat er allemaal op jouw fashion wishlist voor de herfstmaanden? Ben jij al wezen shoppen?

2 Comments:

  1. Leuke items kirsten! Toevallig heb ik die schoenen ook. Je collage is mooi geworden. ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de dr martens schoenen ook zo mooi! Leuke wishlist!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen