zaterdag 4 januari 2020

Zwangerschapsaankondiging - ik ben zwanger van ons tweede kindje

Niet te geloven, wij mogen het avontuur opnieuw beleven. Ik ben zwanger van ons tweede kindje. Milan wordt grote broer! Het eerste trimester is inmiddels voorbij. Ook deze keer was het weer bijzonder om deze zwangerschap bekend te maken en er een mooie zwangerschapsaankondiging van te maken. Hoe ga je je familie vertellen dat je voor de tweede keer in verwachting bent? Wij deden dat zo.

Ook tijdens deze tweede zwangerschap besloten wij het vrij snel te delen met familie omdat ik zoals gebruikelijk weer vrij snel ziek was. Deze zwangerschapsaankondiging moest natuurlijk wel anders dan de vorige keer. Dit keer hebben wij een fotolijstje gemaakt met daarin een plaatje van Nijntje en de tekst; Je kan me nog niet horen, je kan me nog niet zien. Maar als ik in juli word geboren, mag ik dan in dit lijstje misschien?

De reacties waren ontzettend fijn. Het is toch wel bijzonder wat voor een blijdschap een zwangerschap met zich mee kan brengen. Het eerste trimester was zwaar, net als de vorige keer tijdens de zwangerschap van Milan werd ik snel misselijk. Daardoor heb ik wel meer mensen over de zwangerschap moeten vertellen omdat ik niet helemaal kon functioneren op sommige dagen. Gelukkig is dat inmiddels weer voorbij.

Voor het online bekendmaken van deze zwangerschap wilde wij graag een mooie foto van Milan. Normaal betrekken wij hem niet meer zo op social media maar voor deze keer hebben wij er toch voor gekozen een foto van hem te maken. Dat staat straks ook wel leuk in het 9 maanden boek van zijn broertje of zusje. Milan wilde gelukkig wel op de foto. Met een bord met erop "Oops, they did it again #2❤" vonden we de foto helemaal af.

Ik ben benieuwd wat de komende maanden gaat brengen. Wij mochten door omstandigheden al drie keer ons tweede kindje op de echo bewonderen en alles zag er tot nu toe heel goed uit. Het zal wel pittig worden maar ik kijk er zo naar uit. Milan en zijn broertje of zusje zullen waarschijnlijk ongeveer 18 maanden schelen. Twee kindjes onder twee, een uitdaging maar ontzettend leuk! Naar verwachting is de uitgerekende datum voor dit kindje 12.07.2020 ❤

Waarschijnlijk zal ik deze zwangerschap ook hier en daar een update schrijven over hoe het gaat. Dat is voor onszelf ook erg leuk want ik heb al een aantal keer de vorige artikels van de zwangerschap van Milan teruggelezen. Je vergeet namelijk zo snel hoe dat toen allemaal ging, ondanks dat het niet eens heel lang geleden is.

Liefs, Kirsten

2 Comments:

  1. Ik zag het al via insta, prachtig nieuws meid! Geniet van je zwangerschap en natuurlijk nogmaals gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik ben zo benieuwd! Ontzettend leuk dat milan een broertje of zusje krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen