woensdag 14 oktober 2020

Top 5 dingen om te doen in de herfst


Elk seizoen heeft zo zijn eigen charmes. Zo ook de herfst. In de koudere maanden van het jaar zijn er een hele boel leuke dingen om te doen. Dit is mijn top 3 dingen om te doen in de herfst. Dit is een klein beetje me time maar ook ontzettend leuk om te doen met kleine kinderen. 

Een moment voor jezelf

Ik merk dat omdat het minder mooi weer is buiten dat we sneller binnen blijven. Dit is absoluut niet erg maar kan soms beklemmend voelen als je week in week uit niet echt buiten komt. Ook merk ik dat sinds bij kleine kinderen hebben ik een moment voor mezelf echt vaker nodig heb. 

Neem dan ook echt rust. Ik ben er zelf ook nog niet heel goed in, ik ga maar door en ga maar door. Aan het eind van de dag voel ik me opgebrand en is de gezelligheid ver te zoeken. Daarom moet ik wat vaker stilstaan bij de rustmomentjes op een dag. De tijd gaat namelijk al zo snel voorbij. 

Haal de herfst in huis

Eerder schreef ik een artikel over de herfst in huis halen. Ik vind het belangrijk dat het bij ons gezellig is. Dat als ik na een dag werken thuis kom dat ik onder een dekentje op de bank kan kruipen met een grote mok thee of heerlijke cappuccino. Wat ik echt bij de herfst vind passen is een houtkachel. Mocht je ook een houtkachel hebben, haal dan ovengedroogd haardhout bij haardhout.nl

Top 5 dingen om te doen in de herfst

  1. Een boswandeling maken
  2. Een herfsttafel maken met de kinderen
  3. Een Barista workshop volgen
  4. Samen warme chocolademelk drinken
  5. Hutten bouwen in de woonkamer

Het lijstje is voor zowel papa en mama als voor de kinderen ontzettend leuk om te doen in de herfst. Ik merk dat ik het heel leuk vind om met de kinderen bezig te zijn en echt van die gezellige cozy dingen te doen. Daarnaast is een momentje voor mezelf erg belangrijk en een Barista workshop lijkt me zeker nog ontzettend leuk om te doen. 

Ik kijk erg uit naar de gezellige momenten tijdens de herfst. Ondanks dat het niet altijd mooi weer is buiten zijn er genoeg leuke dingen om te doen en om mooie herinneringen te maken. 

Wat ga jij tijdens de herfst allemaal doen?Dit artikel betreft een samenwerking.
Afbeelding via Pixabay.com


0 Comments:

Een reactie posten