zaterdag 30 januari 2021

Comfort schoenen, de perfecte match voor je mom outfit!


 Het moederschap bestaat voornamelijk uit rennen en vliegen. Wij als moeder proberen alle ballen hoog te houden en om eerlijk te zijn kan ik dat niet op stiletto's. Comfort schoenen zijn voor mij een must-have. Ze vormen de perfecte match voor je mom outfit. Waar let je op bij het uitkiezen van comfort schoenen zonder slobberig en onverzorgd voor de dag te komen. Ik geef je voor je mom outfit met comfort schoenen!

Wat zijn comfort schoenen?
Het begrip comfort schoenen is voor iedereen anders. Eigenlijk is het heel simpel, wat voor jou comfortabel aanvoelt kan je al snel omschrijven als comfort schoenen. Voor mij zijn het vooral sneakers of handige laarsjes die je snel aan kan trekken. De maat moet goed zijn en denk daarbij vooral aan de pasvorm. Van te smalle schoenen kan je erg veel last krijgen en je wilt natuurlijk niet met pijn rondlopen. Comfort gaat boven alles!

Je lichaam na de bevalling
Na de kraamtijd of als je kinderen al iets ouder zijn dan kom je vast op een punt dat zij er verzorgder bijlopen dan jijzelf. Heel begrijpelijk want als moeder doe je alles voor je kinderen en ga je jezelf een beetje wegcijferen. Pas daarvoor op want het is zo zonde als je jezelf uit het oog verliest. De perfecte mom outfit bestaat uit een aantal basis items waar jij je goed bij voelt.

Denk hierbij aan een comfortabele jeans of legging. Items die goed passen bij jouw figuur en waar je vooral goed in kan bewegen. Er is namelijk niks vervelender dan jezelf in die te strakke skinny jeans hijsen en dan aan het eind van de dag chagrijnig zijn door het oncomfortabele gevoel. Geloof me het gebeurt mij nog dagelijks dan ik die oude skinny jeans nog aantrek. Helaas is dit ook heel confronterend want mijn lichaam is gewoon veranderd sinds de bevalling. 

De perfecte mom outfit voor mij
Voor iedereen is de perfecte mom outfit anders. Waar het vooral om gaat is dat het voor jou comfortabel aanvoelt. Mijn favoriete items op dit moment zijn legging jeans, comfort schoenen zoals mijn Nike air max  en mijn Dr Martens 1460 veter boots. Deze schoenen passen bij elke casual outfit en ik loop er ook nog eens lekker op. Inmiddels heb ik ook steunzolen laten aanmeten zodat mijn houding verbeterd. Alle meters die ik maak met de kinderwagen en de kinderen zijn namelijk erg zwaar en dan moet je dit wel zo comfortabel mogelijk kunnen doen.

Jezelf blijven als moeder is belangrijk
Als je moeder wordt dan kan je een stukje van jezelf verliezen. Ik merk dat ik inmiddels steeds beter kan omgaan met de veranderingen van mijn lichaam na het krijgen van twee kindjes. Het is belangrijk om jezelf te blijven of jezelf op een positieve manier mee te ontwikkelingen met alle veranderingen. Er veranderd namelijk al zoveel dingen in je leven. Door al die veranderingen kan het best lastig zijn, zowel mentaal als fysiek. Je kan jezelf verstoppen achter slobbertruien en leggings. Dat is helemaal niet erg maar zorg er dan wel voor dat jij je er goed in voelt in de outfit die je draagt. Dat is het belangrijkste!

 Wat zijn jouw comfort schoenen?
Dit artikel betreft een samenwerking.
Afbeelding afkomstig van Pexels.com

0 Comments:

Een reactie posten