In

Fleur de woonkamer op met Maxifleur kunstplanten

 

Ken je dat, je wil graag met de woontrends meegaan en kamerplanten in de woonkamer houden. Echter is het hebben van groene vingers niet voor iedereen weggelegd. Zo gaan er geregeld mooie planten dood door verkeerde verzorging of gebrek aan tijd door het hebben van een druk gezinsleven.  Maxifleur kunstplanten is de oplossing om toch groen in de kamer zonder groene vingers te hebben! In dit artikel vind je de voordelen van Maxifleur kunstplanten. 

Geen groene vingers
Onlangs moesten wij hier thuis één plant weggooien omdat hij overleden was. Ondanks dat ik al gekozen had voor een vetplant is het me toch niet gelukt om hem in leven te houden. Ontzettend zonde want planten in de woonkamer zorgen voor een huiselijke sfeer. Dat ik geen groene vingers heb is maar weer gebleken toen wij bij onze andere plant in de woonkamer opeens aarsvliegjes ontdekten. Het bleek dat wij de verkeerde potgrond hadden gekocht voor deze plant. 

Kwalitatieve kunstplanten
Misschien is het wel herkenbaar dat er geregeld een plant in huis dood gaat door zo´n situatie. Ik kwam online Maxifleur kunstplanten tegen. Zij bieden kwalitatieve kunstplanten aan die niet van echt te onderscheiden zijn. Het fijne aan deze kunstplanten is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Je neemt ze af met een antistatisch doekje en ze zien er weer uit als nieuw. Geen gedoe met water geven, verpotten of een geschikte plek in huis zoeken met voldoende zonlicht.

Prijs-kwaliteitverhouding
Als je een rondje loopt door een tuincentrum dan kan je soms behoorlijk schrikken van het prijskaartje dat aan een plant hangt. Het assortiment kunstplanten dat Maxifleur aanbiedt is erg uitgebreid en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Gemiddeld is een kunstplant iets duurder dan een gewone plant maar als je nagaat dat een kunstplant veel langer meegaat dan is dat het geld zeker waard. Vergeet ook niet dat als je geen groene vingers hebt een kunstplant sowieso niet dood kan gaan! Dat is een groot pluspunt als je het mij vraagt. 


Mijn favoriete Maxifleur kunstplanten
Voor ons zouden kwalitatieve kunstplaten een uitkomst zijn. Ik heb dan ook al een aantal van mijn favoriete Maxifleur kunstplanten voor je bij elkaar gezet. Het assortiment biedt verschillende soorten kunstplaten van subtiele kastplantjes, hangplanten tot wat grotere planten. De Maxifleur kunstpalmen zijn vooral mijn favoriet. Zo is een bananen plant met grote groene bladeren een echte eyecatcher in je woonkamer. 

De planten zijn gemaakt van hoge kwaliteit kunststof en zijn niet van echt te onderscheiden. De planten zijn onderhoudsvriendelijk en ideaal voor iemand die geen groene vingers heeft. Voor in onze woonkamer zouden kunstplanten zeker een uitkomst zijn en die van Maxifleur vind ik erg mooi. 

 Zijn de Maxifleur kunstplanten wat voor jou?Dit artikel betreft een samenwerking.
Afbeeldingen zijn allemaal eigendom van Maxifleur.

 

Gerelateerde artikels

1 reacties:

  1. Though lengthy run} looks promising from a technical and scientific perspective, current rules around bioprinting pose some hurdles. From a conceptual perspective, it is exhausting to find out} what bioprinting effectively is. That was until the hospital recruited Dr. William O’Neill to head up the Center for Structural Heart Disease. It was O’Neill, Wang says, who developed the imaginative and prescient of 3D printing at Henry Ford. Sitting in her workplace at Henry Ford Hospital, Wang is flanked by shelves of clear 3D-printed hearts of former patients that, from a distance, resemble one thing like jellyfish that have lost their tentacles. And whereas the expertise is there, it still hasn’t been extensively adopted, primarily because of|as a outcome of} insurance doesn’t cover 3D printing as Freediving Wetsuits For Women a part of} procedures.

    BeantwoordenVerwijderen