vrijdag 23 december 2022

Glamping vakantie bij recreatiepark de Leistert in Limburg


Voor aankomend vakantiejaar zijn wij weer volop bezig met de voorbereidingen van onze vakantieplannen. Een vakantietip van ons: een glamping vakantie bij recreatiepark de Leistert in Limburg. Wil je niet te ver van huis maar wel het gevoel hebben er even helemaal uit te zijn? Dan is Limburg een van de mooiste provincies als je het mij vraagt. Afdwalend naar het zuiden met mooie natuurgebieden, een fijne omgeving en genoeg te doen. In dit artikel vertel ik je meer over onze vakantieplannen bij recreatiepark de Leistert. 

Glamping

Mocht je nog geen vakantieplannen voor 2023 hebben dan raad ik zeker aan om eens te zoeken op glamping Limburg. Op die manier kwamen wij recreatiepark de Leistert tegen. Het is een park met verschillende faciliteiten. waaronder ook de optie voor een glamping vakantie. Dat houdt in dat er verschillende luxe accommodaties aanwezig zijn op het park, dat maakt kamperen een stuk aangenamer. 

Vakantie tijdens de Pasen

Er zijn verschillende momenten om op vakantie te gaan in 2023. Wij zochten daarbij specifiek ook naar een 'vakantiepark pasen'. Met Pasen is het namelijk ontzettend gezellig om met familie samen te zijn. Het lange weekend is een mooie uitkomst om een weekend weg te boeken. recreatiepark de Leistert in Limburg is tijdens de Pasen 2023 ook geopend.

Hoe gaat ons weekend er bij de Leistert uitzien?

Dit vakantiepark heeft verschillende faciliteiten waar de kinderen ontzettend blij van worden. Onze kindjes vallen in de leeftijdscategorie van 2-4 jaar. Het is rond de periode van Pasen altijd even afwachten wat het weer doet, het kan heel mooi zijn maar het kan ook nog zo zijn dat je voornamelijk gebonden bent aan binnen faciliteiten. Vakantiepark de Leistert heeft daar voldoende oplossingen voor. 

Zo kijken wij erg uit naar de volgende faciliteiten:

  • Het Klushuis; hier kan geknutseld worden. Meerdere keren per week wordt er geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd. Daarnaast zijn er middagen waar sieraden gemaakt worden of zelfs een stoere knikkerbaan bouwen.
  • Subtropisch zwembad; tijdens ons verblijf kan een bezoekje aan het zwembad niet ontbreken dat is echt een faciliteit wat bij ons verblijf aanwezig moet zijn.
  • Indoorspeeltuin; er is bij Plaza een indoorspeeltuin waar je voor allerlei leeftijden lekker kan spelen. Het is ideaal want het grenst aan het terras van Via Verde op Plaza. Zo kunnen papa en mama lekker koffiedrinken terwijl de kinderen genieten.
  • La Selva Playground; een indoor speeljungle. Ontdek samen de jungle en er is ook een terras om lekker een kopje koffie te drinken. 
Ik kan echt niet wachten om te gaan boeken bij de Leistert in Limburg. Door al deze faciliteiten hebben onze kindjes voldoende te doen en kunnen wij als ouders ook even tot rust komen. Als de kinderen blij zijn, zijn wij als ouders dat natuurlijk ook. Ik hoop dat je iets aan deze vakantietip hebt; het is namelijk echt een super leuk park! Een echte aanrader.

Ga jij ook een kijkje nemen bij vakantiepark de Leistert in Limburg?

Dit artikel betreft een samenwerking.
Afbeelding met toestemming gebruikt van de Leistert recreatieparken.


0 Comments:

Een reactie posten